Author
Copywrite meg copyright. Meg némi GDPR is. Fehér kesztyűs.

Szerzői és tulajdonjogok

Jelen oldal Román Mihály magánszemély tulajdona, a www.romanmisi.com címen fellelhető teljes tartalom a szerző kizárólagos jogtulajdonát képezi.

Tárhelyszolgáltató

A honlap tárhelyét a Domain.com szolgáltatja.

Adatkezelési irányelvek 

A személyes adatok kezelése tekintetében jelen honlap a vonatkozó jogszabályok ismeretében és tiszteletében jár el: a személyes adatok kezeléséről szóló, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR), Magyarország Alaptörvénye (2011. április 27.), a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.), az egészségügyi adatok és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény, illetve a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény szerint.

A személyes adatok kezelése minden esetben az érintett önkéntes hozzájárulásán alapul. Az érintett személy által közvetlenül megadott adat a neve, telefonszáma és e-mail címe lehet, melyet kapcsolati űrlapon keresztül, önkéntességi alapon küldhet meg. Ezen adatok kezelésére kizárólag a honlap tulajdonosa hivatott. Tulajdonos nyilatkozik arról, hogy személyes adatok kiszolgáltatása harmadik félnek nem történhet meg.

 

Jelen honlap sütiket, azaz cookie-kat használ.

A cookie (süti) olyan kis méretű szöveges fájl, adatsor, amit a weboldal látogatójának internetes hozzáférést biztosító eszközén (számítógép, mobiltelefon stb.) hozhat létre a weboldalt megjelenítő program. A cookie-t a webszerver küldi a látogató böngészőjének, majd a böngésző visszaküldi a szervernek. A sütik kizárólag adatokat tartalmaznak, nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat (spyware), és nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie-nak nevezett kódolt adatsor egy elérési útvonal, ami csak az adott szerverrel együtt értelmezhető. Ebben az esetben a felhasználó adatait a szerver tárolja, nem a süti.

A cookie-k célja lehetővé tenni a felhasználó internetezésre használt eszközének felismerését, így releváns, a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését.

A cookie-k anonim látogatói statisztikák generálását segítik elő, a felhasználók személyes kilétéről nem adnak információkat – személyes adatkezelés tehát nem történik.

A honlap kétféle cookie típust használhat: az ideiglenes sütiket a számítógép memóriája addig tárolja, ameddig a felhasználó a honlapot böngészi, automatikusan törlődnek, amint bezárja a böngészőt, illetve lejár a böngészési folyamatra meghatározott idő. A tartós sütiket a számítógép addig tárolja, amíg a felhasználó nem törli azokat.

Amennyiben saját beállításaiban letiltotta a cookie-kat, látogatásával, böngészésével kapcsolatban nem tárolunk adatokat.

A cookie-k nem tárolnak a személyek azonosítására alkalmas adatokat.

Írj üzenetet!
Neved: Üzeneted:
mail címed (ide írok választ):